IBA 2016 - Inspiration Blog Awards

Viikonloppuna pääsin ihanan ystäväni ja Rise and SPARKLE blogin Krissen avecina Inspiration Blog Awardseihin. Halusin kirjoitella tunnelmasta ja fiiliksistä!




Ilta oli niin superhauska ja oli tosi hyvä päästä pitkästä aikaa vähän tuulettumaan. Naurua riitti niin paljon, että mulla oli vatsa ihan hellänä loppuajasta! :D

Juomatarjontaa oli vaikka ja mitä eikä pelkoa sen loppumiseen todellakaan ollut. Ruokapuoleen olisivat saaneet panostaa mielestäni hieman enemmän, sillä gaalassa palkittiin kaksi Foodlover-katergoriaan kuuluvaa blogia (onnea Hannan soppa ja Kinuskikissa!).

Tapahtumassa oli myös pari esiintyjää, joista toinen oli Kauriinmetsästäjät. Ihastuin tähän kaksikkoon niin täysillä, että etsin heidän musaansa käsiini youtubesta. Biisit on rauhallista ns house soundin tyylistä elektronista musaa, joka saa kropan jammailemaan tahdissa. ;) Tsekkaa vaikka itse!



Mikä ihaninta pääsin tapaamaan kaksi lemppari bloggaajistani. Tyyliä metsästämässä Veeran sekä Kinuskikissa blogin/leivontayhteisön perustajan Sinin (pääsin myös yhteiskuvaan ja kuvat löytyvät alhaalta!:D).

Tapahtumakuvaaja Ville Malja
http://villemalja.com/

Logoseinä IBA kuvaaja Henri Ilanen
http://henri-ilanen.net/

Tapahtuma järjestettiin Brunon konepajalla







Tyyliä metsäsätämässä Veera!
Kinuskikissa :3 <3
The queen bee :D Rise and SPARKLEN Krisse <3

Tuliaiset


PS. Loppukevennykseksi pari superedustavaa fotoa xD




Ei kommentteja