Habanero-karkkeja, isänpäivä ja synttärit!

Hyvää iskänpäivää kaikille!

Tämä päivä meni juhlistaessa isejä sekä mummoani, joka täytti vuosia. Suku oltiin kutsuttu lounastamaan Juustoporttiin Mäntsälään. Synttäreiden myötä tulee aina se ongelma, että mitä hankkia lahjaksi. Päätinkin valmistella itse jotain, mikä selviää huoneenlämmössä pidemmän aikaa. :)
Lahjaksi tein siis tikkari popseja itse tuunaamillani jädetikuilla. Näitä on helppo ja nopea valmistaa, mikä on ihanaa, jos haluaa laittaa enemmän aikaa koristeluun eikä itse leipomiseen. Nämä popsit kestävät myös huoneenlämmössä! Popsien lisäksi laitoin koriin paketin Presidentti-kahvia ja simppelin onnittelukortin. :)


Juustoportti on kiva lounas- ja levähdyspaikka Mäntsälässä. Samassa rakennuksessa on myös Pentikin puoti, vaatepuoti sekä myymälä, jossa voi maistella erilaisia juustoja (esimerkiksi pähkinä-brandyn makuista juustoa!) ja tutkiskella vaikka mitä erilaisia ruokatuotteita.

Olisin voinut ostaa vaikka ja mitä, mutta pyrin pääsemään melko pienellä budjetilla. Nämä kuitenkin tarttuivat mukaan! :D

Napalminalle - tulinen nallekarkki
habanerolla maustettuja nallekarkkeja
Nämä nallekarkit pääsivät kyllä yllättämään. Tulisuudeksi oltiin laitettu 4/10 eli keskitulinen. Itsevarmana nakkasin karkin suuhuni ja hyvä etten tukehtunut. Mieskin joutui helpottamaan polttoa maidolla. xD  Nämä oli enemmän kokemus kuin nautinto. 
Tervetuloa kaverit kahvittelemaan! ;D
 Banana JOE - Thai Sweet Chili banaanisipsejä
Näistä tykkäsin tosi paljon ja makuvaihtoehtoja oli muutamia erilaisia. Melko samanlaisia kuin perus sipsit, mutta syödessä useamman alkoi banaani maistua selkeämmin läpi. Koostumus oli mielestäni kivempi kuin perus sipseissä. :)


Pellavansiemen mikropopparit
Näiden kanssa mulla oli ongelma jo valmistaessa. Osa poppareista paloi, vaikka pidin niitä mikrossa noin 2 minuuttia. En huomannut mitään erityistä pellavansiemen makua kaiken sen suolaisuuden läpi, joka johti myös siihen,että mun on vaikea uskoa pakkauksen terveys-ylistämistä.
PS. haluaisitteko, että teen ohje-postauksen noiden keksi popsien valmistamiseen? :) 

Ei kommentteja