Come along vlogi!

Päätinpäs kokeilla huvikseen video blogin eli vlogin tekemistä. Viime perjantai oli äksöniä täynnä, joten ajattelin ottaa kameran mukaan ja katsoa, että saisinko napattua matskua, josta olisi järkevää tehdä video. No oli järkevää tai ei, niin tässä se nyt on! :DHeti aamusta menin katsomaan uusimman melko suurta kritiikkiä saaneen Ghostbustersin, joka kyllä pääs yllättämään ja suosittelemen katsomaan! 3D:nä oli ainakin tosi viihdyttävä ja superpelottavan alun jälkeen ajattelin jo,että mihin mä oon oikein tullut.. xD

Scape -sali oli myös hienompi mitä odotin. Astuessa saliin nenänsieraimet täyttyivät ihanasta uusien nahkatuolien tuoksusta, joissa istumatilaa oli reilusti! ^_^ Valaistus oli myös veri kuul ja oon niin onnellinen,että teatteriin on tullut uudet, kevyemmät, paremmin suunnitellut 3D-lasit, joidenka alle mun omat rillit mahtuu! :)


Leffan jälkeen kävin ikkuna-shoppailemassa ennen kuin suuntasin Hietalahden kauppahalliin Kitty's Milkshake Bariin, josta myöhemmin teen blogipostauksen. Pysykää siis kuulolla! ;)

Seuraavaksi treffattiin ystävän kanssa ja käytiin lounaalla Libanonilaisessa kasvis-street food-paikassa. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää ja kohtuu hintasta, vaikka Levant sijaitsee melko keskeisellä alueella Bulevardilla.


Ruokailun jälkeen seikkailtiin kaupungilla, kunnes lähdettiin miehen kanssa isoveljeni luokse viettämään iltaa ja pelailemaan lautapelejä. Kotio tultiin vasta klo 2 maissa yöllä, joten viimesiä heippoja ei tullut otettua videolle.

Toivottavasti video oli mieleenne ja jos haluatte joskus toistekin, että teen vastaavaa, niin laittakaahan kommenttia! :)

2 kommenttia

  1. Video oli tosi kiva, tykkään! :D Oooh vähän kuul toi sali!!! *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Ehkäpä joskus teen sitten tällaisia videoita. ;D Ja kyllä toi Scape oli käymisen arvonen paikka, vaikka liput onkin kalliimmat... :)

      Poista