Kakkugalleria - kakkubuffetti makeannälkään

Olin muutama vuosi sitten työharjoittelussa Hernesaaressa ja joka päivä bussini meni Kakkugallerian ohi. Monesti ajattelin, että tuonne pitää päästä!


Kävin aluksi Bulevardin Kakkugalleriassa, mutta valitettavasti tässä pisteessä valikoimaa ei ollut paljoa. Olin jo etukäteen tutkinut Kakkugallerian nettisivuja, missä on listattu kaikki kakut ja halusin erityisesti maistaa marmorisuklaakakkua. Suklaaleivokset ovat yleensä mun lemppareita. :D

Bulevardin toimipisteessä ei ollut kovin monia vaihtoehtoja
tätä piti päästä maistamaan :3
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kysyin, että mistä paras valikoima löytyy. Henkilökunta suositteli, että menisin parin sadan metrin päähän Fredrikinkadulle.
Myöhemmin selvisikin, että kakkubuffa on tarjolla vain Fredrikinkadun ja Itiksen pisteissä. Suunta siis Fredalle!

Fredrikinkadun toimipisteessä on kakkubuffetti 12,50 €



Kahvilassa oli lisäkseni jonkin verran porukkaa, mutta istumapaikkoja riittävästi. Ehkäpä noin 20 henkilölle. En ollut ajatellut, että ottaisin kakkubuffetin, vaan olin harkinnut ottavani muutaman kakkupalan maistiaisiksi. Buffetin huokea hinta kuitenkin muutti mielipidettäni!



Buffan hinta siis 12,50 €
Henkilökunta ojentaa vitriinistä valikoimasi maut ja kerralla saa kolme palaa noin 15 vaihtoehdosta.  Lisää sai hakea samalla lautasella niin paljon kuin halusi, mutta kakut olivat supermakeita, joten itse tuli maisteltua "vain" kuutta eri vaihtoehtoa.



Kolme ensimmäistä: Marmorisuklaa, Mustaherukka-suklaa ja Vanilja-punaherukka
Ja seuraavat kolme: mansikka-vadelma-maitosuklaa, Tyrni-juustokakku ja Passion-vadelma
Mun lemppareiksi tuli Marmorisuklaa, mikä oli niin suussasulavaa, että sen samettisuus ihan yllätti. :D Toiseksi lemppariksi mansikka-vadelma-valkosuklaa, miltä en odottanut paljoa, mutta aiheutti saman ihastuksen kuin marmorisuklaa. 

Huomasin vasta jälkikäteen, että muun muassa tyrni-juustokakusta ei ollut mainintaa Kakkugallerian nettisivuilla eli ilmeisesti kakkuvalikoima elää jonkin verran. 
Sen haluan myös mainita, että hinnat ovat edullisempia Take awayna kuin paikan päällä syödessä. 



Esillä ja tarjolla oli myös kokonaisia kakkuja. Niin ihania <3



Todellakin suosittelen tätä kahvilaa kaikille, joilla makeanhammasta kolottaa eikä halua aina käydä "jokakulman" kahviloissa syömässä peruspullia. Oli ihana saada lautaselle hyvään hintaan jotain spessua, nättiä ja erilaista! :)

P.S. :D

2 kommenttia

  1. Just palasin ruokavaliolle... xD No mut näitä on ehkä ihan hyvä kuolata tälleen ruudun läpi niin ei iske houkutus oikeasti :D Aivan ihanan näkösiä, meidän pitää joskus mennä yhdessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Lusky sano samaa, et käydään joskus. Sitku on cheat day, niin mennään mussuttaa putiikki tyhjäks! xD

      Poista