Galaksi cake popsit!

Musta ruoka on maailmalla tällä hetkellä melko trendikäs juttu. Ihan yhtälailla on myös galaksi-teema lähes missä tahansa muodossa. Siksi halusinkin kokeilla galaksi cake popseja!

Valmistin edellisenä päivänä suklaakakkupohjan, jotta hommaa ei olisi seuraavana päivänä niin kauheasti. Lisäsin kakkupohjan jauhoihin hieman aktiivihiiltä, jotta cake popsin sisusta olisi tummempi. Kolmen munan kakkupohjasta tuli suunnilleen 21 kappaletta cake popseja!

Tästä kuvasta sain inspiraatiota:Valmistusohje

  1. murusta kolmen munan kakkupohja kulhoon ja sekoita joukkoon Valion suklaa tuorejuusto. Vaivaa, kunnes seoksesta tulee helposti muovattavaa.
  2. pyörittele seoksesta palloja
  3. sulata Meltsejä (nämä ovat color Meltsejä) mikrossa ja dippaa tikku noin sentin verran sulaan meltsiseokseen. Työnnä tikku palloon ja anna jäähtyä.
  4. dippaa koko pallo varovasti sulatettuihin Meltseihin ja töpöttele ylimääräinen pois. Anna jähmettyä. Jos seos on liian paksua, niin lisää Meltsien joukkoon hieman rypsiöljyä.
  5. Koristele!
Koristelu meni itsellänikin ihan vain kokeilun kautta sillä en ollut tehnyt näitä aikaisemmin. Pelkkä pastaväri ei käynyt värjäykseen, vaan sulatin hieman valkoisia meltsejä ja tein sinisen sekä pinkin väriset seokset. Jätin valkoista meltsisulaa myöskin. Töpöttelin eri värejä sienellä ja siveltimellä mustalle pinnalle. Lopuksi töpöttelin vielä pelkkää pastaväriä tuomaan vähän enemmän kontrastia sävyihin. 

Kiiltoa sain lisäämällä siveltimellä syötävää helmiäispölyä kaiken päälle. Lopuksi lisäsin tähdet jälleen siveltimellä.

Aikaa tähän kaikkeen sain kulumaan noin kolme tuntia. xDNämä popsit matkaavat tänään nyyttäri-synttäri-pikkujoulu-juhliin! :)

Ei kommentteja