Hääkuumetta

.. syytän telkkarin tosi-TV -ohjelmia, joita tulee tuntitolkulla. Päässä pyörii niin paljon ajatuksia ja ideoita, että on pakko päästä niitä jotenkin purkamaan ja toivon, että tänne blogiin kirjoittaminen helpottaa patoutumia. :D

Kuva: Maitsu
Kihlauduttiin ihanan isäntäni kanssa 3.2.2013 eli päälle vuoden seurustelun jälkeen ja poiketen Prinssi Uljas- kuvitelmista minä kosin. Hyvä ja hellä mies, jota rakastan ja kaikin puolin paketti, jonka haluan itselleni, joten päätin ottaa härkää sarvista ja tässä ollaan! <3Häämme tosin ovat vasta jossain tulevaisuudessa, koska opiskelen vielä ja maksamme häät puoliksi. Pitää siis ehtiä töitäkin tehdä, jotta saan osuuteni kasaan. Sitä ennen on lupaus kuitenkin tehty ja tyttö haaveilee.

Sinänsä on helppo ehkä aloittaakin haaveilu ja hieman hahmottaa asioita, koska vuosi sitten olin kaasona ystäväni häissä. Helpottaa huomattavasti käyntännössä, kun on seurannut ja auttanut suht isojen häiden järkkäilyä.

No itse asiaan: Mitä ensimmäisenä? Useimmat alkavat ehkä miettimään hääpukua, minut mukaan lukien, mutta pian alat jo miettimään teemaa, teemavärejä, vierasmäärää, juhlapaikkaa, budjettia ja tunnissa ajatukset on puuroa ja täytyy suunnata rauhottaville päikkäreille. :D Itsessäni on hieman (ehkä enemmnkin) stressaajan vikaa ja sen kukkuraksi kontrollifiikin ominaisuuksia (joista sulhokin aina välillä näpäyttää). Haluan, että juhlat on rennot ja kivat eli toisin sanoen mahdollisimman ns. valmis paketti, mikä tarkoittaa cateringia, mikä tarkoittaa rahaa ja... no ymmärrätte pointin.Olenkin hieman jo etsiskellyt erilaisia hääpaikkoja ja ensimmäisenä listassa olisi Helsingin Keskustassa sijaitseva Ravintola Loisteen juhlatila Kaarre ( http://www.ravintolaloiste.fi/haat-kaarteessa.html ). Olen käynyt kerran Loisteessa syömässä ja ruoka hipoi täydellisyyttä. Tämä ruokapuoli onkin sulhoni, ja myös itselleni, yksi tärkeimpiä asioita. Kulinaristeille ruoan täytyy olla hyvää ja siihen myös sijoitetaan. Muita vaihtoehtoja, mitä olen löytänyt on jo tutuksi tullut SalmiSali ja uutukaisena Ravintola Keilaranta, joka pitäisi käydä vielä testaamassa ruoan puolesta. Onko teillä ehdottaa jotain kivoja paikkoja?

Kaarteen sisustus värimaailmaltaan sopisi myös hyvin siihen, mitä olen jo hieman kuvitellut meille teemaväreiksi, mutta eiköhän se ole jo juttu erikseen. ;)

Kuva: Ravintola Loiste

1 kommentti

  1. Iik! Ihanaa, et pääsen sit hääkuumeilee sun kans vähän niinku uudestaan :) Hääjuhlatiloja tulee kans koko ajan lisää, mut onhan tuo Loiste kyl ihana! :D

    VastaaPoista