Taking a break


Mun vakkarilukijat ovat varmaan huomanneet, että blogin päivitys on ollut melko harvinaista viime aikoina. Tähän syynä on ollut omat henkilökohtaiset jutut, joita nyt ihan lyhkäisesti avaan.

Mun terapian loputtua on ollu hieman vaikeaa jäsennellä ajatuksia ja purkaa niitä silleen "turvallisesti". Sen sijaan huomaan, että suljen mun ajatukset ja pelkään niistä puhumista tai kirjoittamista ja sen takia oon nyt päättänyt, että pidän määrittelemättömän ajan breikkiä bloggauksesta. Tän blogin alkuperäinen tarkoitushan oli kuitenkin olla mulle päiväkirja ja tuki, jonka avulla voin puhua avoimesti kaikesta, mistä haluan.

Teen hommia edelleen sen eteen, että olisin kunnolla työkuntoinen ja oon kuntoutuksessa, työkokeilussa. Kaikki on ihan ok eikä sinänsä ole mitään hätää, mutta koen, etten halua kirjoittaa tänne blogiin mitään jonnin joutavaa. Eikä "pakkopullana" kirjoittaminen tunnu myöskään oikealta, joten pohdinnan jälkeen päätin, että on breikin paikka.

Ihanaa Joulua ja hyvää uutta vuotta 2018 teille kaikille ihanille, jotka olette jaksaneet mun riipustuksia lueskella. Tavataan pian taas!


Ei kommentteja