Topi ja Fanni - mainiot mirrit

Osallistuin Seiska-lehden Mainioin mirri 2017- kisaan Topin ja Fannin kuvilla sekä pienillä tarinoilla.
Ajattelin, että voisin laittaa kyseiset stoorit myös tänne blogin puolelle. :D
Topi, 5 v. Pyhä birma

Topi on ihana sinisilmäinen Pyhä birma, mutta älä anna komean ulkonäön hämätä. Topi on nimittäin äärimmäisen vaativa ja oman arvonsa tunteva kissaherra! Topi viettää paljon aikaansa saunoen (eli saunassa nukkuen) ja tullessaan huilaustauolle vaatii hyvin äänekkäällä mau'ullaan väliaikapurtavaa. Jos kipossa oleva ruoka ei miellytä, niin komennus muuttuu vieläkin äänekkäämmäksi, näin ajaen emäntänsä lähes hulluuden partaalle.
Yön pimeydessä Topin kärttyisyys kuitenkin laantuu ja hän käpertyy emäntänsä kainaloon kehräysten kera nukkumaan. Näin suloiseksi voi vaativakin kissaherra muuttua.
Fanni. 2v, sekarotuinen

Fanni on kaksi vuotias sekarotuinen seurakissa, joka rakastaa pallon noutamista enemmän kuin mitään muuta! Jos noudettua palloa ei heti huomaa, niin Fanni koskettaa hellästi käsivarttasi tassullaan ja miukaisee tyttömäisesti vaatien näin, että pallo heitetään uudelleen. Fanni myös rakastaa päärapsutuksia ja nukkuu mieluusti omistajiensa sylissä.

Osallistu kisaan täysikasvuisen kissasi kuvalla ja pienellä kertomuksella kissastasi. Mainitse kuvan ohessa kissasi nimi, ikä ja kotipaikkakunta. Osallistujien joukosta valitaan edustava finalistijoukko, joka esitellään Seiska-lehdessä ja osoitteessa www.seiska.fi. Voittajan valitsevat Seiskan lukijat ja nettikävijät. Palkintona on 200 euron lahjakortti eläintarvikeliikkeeseen ja Seiskan vuosikerta.

Lähetä kissasi kuva, tiedot ja tarina sekä omat yhtestietosi 3.huhtikuuta 2017 mennessä osoitteeseen Seiska /Mainioin mirri, PL 222, 00151 Helsinki TAI sähköpostiosoitteeseen mainioinmirri@seiska.fi . Jos lähetät kissakuvan sähköpostitse, nimeä kuvat omalla tai kissasi nimellä.

Onnea kaikille kanssaosallistujille! ;)


Ei kommentteja