Tuore kummitäti ja baby showerit!

Ylpeä, ihanan pienen tyttövauvan kummitäti esittäytyy <3Baby showerit suunniteltiin porukalla, joten työt jakaantuivat mukavasti järjestäjien kesken. Vieraat saivat osallistua haluamallaan summalla ja haluamallaan työmäärällä. Minulla oli vastuullani koristelu, kertikset, ja tein tarjolle myös mansikka-vaahtokarkki-valkosuklaatikkareita. Toimin myös jossain ns seremonian mestarin roolissa ja pidin ehkä typerimmän hermostuneen skoolauspuheen ikinä: "Onnea Lucy tulevalle elämäntielle. Kyllä se siitä. Skool!" Ja taputus selälle. xD

Ruokana oli tarjolla sormisyötävänä erilaisia hedelmäisiä sekä suolaisia cocktail-tikkuja, pasteijoita, sipsiä, poppareita, dippivihanneksia ja dippejä. Makeana oli tarjolla kakkua, karkkia, muffinsseja ja muita leivonnaisia. Alkumajoina toimivat Ikeasta hankitut alkoholittomat päärynäkuohuvat ja loppujuomaksi oli tarjolla limuja ja vissyjä.


Ohjelmanumeroina meillä oli muutamia "leikkejä"

Vauvakuvat: jotka aseteltiin vierekkäin. Tulevan äidin täytyi arvata kenen vauvakuva kuuluu kenellekin. Tämä oli ihan hauska ajanviete ja oli mukava nähdä osallistujien vauvakuvia.

Lahjat: lahjojen avaaminen toimi ohjelmanumerona ja itse tykkäsin kovasti tästä. Tuleva äiti luki korteista runoja ja toivotuksia ääneen, mikä sai minut ainakin hieman herkäksi.
Minä hankin Lucylle lahjaksi Vauva-aika kirjan ja lasten yksisarvishiuspannan. xD Lahjakassiin pääsi myös tutulta saatuja tutteja sekä tuttipullo.

Pilttien maistelu: jokaiselle vieraalle jaettiin lusikallinen pilttiä ja sitten arvailtiin,että mikä piltti olisi kyseessä. Lopuksi oikea vastaus paljastettiin.

Meillä oli asunnossa nurkkaus, missä oli muutamia eri tekemisiä.

  • Vaippa tsemppiviestit tuleville yön vaipanvaihtoreissuille. Itse kirjoitin esimerkiksi "Shit happens - Deal with it" xD Näihin vaippoihin tuli tosi hauskoja ja rohkeitakin letkautuksia, joita oli tosi hauska lukea myöhemmin!
  • Baby names: lappuja, johon kirjoitettiin nimiehdotuksia, arvuuteltiin syntymäpäivää sekä pituutta ja painoa. Nämä luettiin ja käytiin läpi yhdessä siten,että tuleva äiti luki ehdotukset ääneen.
  • Terveiset: tarjolla oli erilaisia askartelu- ja koristelutarvikkeita ja jokainen halukas sai kirjoittaa vapaalla sanalla omat terveiset tulevalle äidille ja isälle.

Lucy sanoi pitäneensä juhlista todella paljon ja tunsi itsensä välitetyksi ja onnelliseksi. Oli tosi ihana kuulla, että juhlat olivat mieluisat. <3


Alla kuvasatoa juhlista ja suurin kiitos kuvista Rise and Sparkle blogin Krisselle! <3Ei kommentteja