TYKY-päivä!

Toinen viikko töitä takana ja ah, ihana viikonloppu!

Tämä viikko on ollut henkisesti melko raskas. Onneksi huonosti alkanutta päivää piristi mahtava TYKY-päivä. :)

Fiilikset kuvien muodossa
Mutta nyt hieman kevyempään aiheeseen!

Meillä oli perjantaina TYKY-päivä! Ohjelmaan kuului Room Escape Running Rabbitissä sekä illallinen Herttoniemen Treffipubissa

Kyseinen Room Escape on saanut TODELLA hyviä arvosteluja Room Escape-faneilta enkä ihmettele. Huoneemme teemana oli selvittää Stones-yhtyeen murhatun kitaristin mysteeri todistusaineistoa ja erillaisia aivopähkinöitä selvittämällä. Lukkoja oli paljon ja huone oli toteutettu mahtavasti. :D En viitsi kertoa tarkemmin, koska haluan, että kaikki pysyy yllätyksenä mahdollisille vierailijoille ;) Yhdessä vaiheessa kuitenkin koko tiimi rupesi kiljumaan ihan täysiä ja minä menin kiljuen piiloon paitani sisään säikähdyksestä xD. Oli todella hilkulla, että olisimme päässet huoneesta pois ajan loppuessa. Meillä oli viimeinen lukko avattavana - koodi oikein, mutta teknillisistä epäselvyyksistä johtuen jäimme viimeisen lukon taakse!
Oli mahtavaa nähdä miten tiimiläiset toimivat eritavalla tällaisessa normaalista poikkeavassa tilanteessa. Koen, että opin uutta kollegoistani. :)Room Escapen jälkeen suuntasimme syömään suosittuun Treffipubiin illastamaan:

Treffi Pub & Bistro on Helsingin rakastetuin ravintola Herttoniemen metroasemaa vastapäätä. Tervetuloa viettämään upeita hetkiä ja nauttimaan keittiömme ja puuhiiligrillin tarjoamista makuelämyksistä ja jaettavista annoksista.


Ruoka oli niin mahtavaa! Otimme alkupalaksi jaettavan "Keittiömestarin alkupalalankut", joka sisälsi lohta, ribsejä sekä ohuita entrecôte-siivuja talon omilla kastikkeilla. Nämä alkupalalankut sisälsivät mahtavia aasialaisia makuja ja olin ihan taivaissa. En valitettavasti napsassut kuvaa syömisten lomassa. :D Uskon, että tämän lankun antimet vaihtelevat kuitenkin kokin mieltymyksen mukaan, mikä on mielestäni aivan ihanaa! 

Pääruoaksi otin Open vege burgerin Puuhiilillä grillattua Feta-juustoa, munakoisoa, Andyn chilikastiketta, bataattiranskalaiset & parmesan-tryffelimajoneesia


Burgeri oli yksi parhaista ravintolaburgereista, joita olen syönyt. Savuisuus maistui todella ihanasti ja syömisen aikana tulevien "mmmmmm" äänien perusteella osasi varmaan arvioida, että yes Maitsu like :D

Olin jo melko täynnä tässä vaiheessa, joten jälkkäriksi halusin jotain pientä. Päädyin mielenkiintoiseen "Jallutryffeliin" ja kahviin. Oli melko huvittavaa kyllä, kun jälkkärini saapui, niin sain kipossa yhden pikkutryffelin xD Tryffeli oli kyllä ihan super herkullinen ja tulipahan hitaasti nautiskeltua pikku pallura kahvin kanssa ;) 


Tapahtumarikkaasta päivästä huolimatta päivä oli mukava. Kotiin päästyäni klo 22 maissa uni kyllä maistui sillä nukahdin tyyliin kaikki valot ja vaatteet ylläni  :DJa PS. äiti, jos sä luet tätä, niin ei tarttee huolestua. Kaikki on ok.


1 kommentti

  1. Kiva, et tuli toi Tyky-päivä tohon väliin ja et sait puhuttua kuitenkin asiasta ^_^ Kiva rehellinen postaus :)

    VastaaPoista